söndag 17 augusti 2008

Inte direkt en opera-fan......eller

I fredags var jag i Dalhalla och såg Madame Butterfly.

Bild från Dalarnastidning fotograf Martin LitensVi är tre tjejer som åker på opera där en gång varje år. Vi var tidigare arbetskompisar som nu gått skilda vägar men detta är ett kul sätt att hålla kvar kontakten. Ingen av oss är direkt operaälskare men i dalhalla är det verkligen häftigt att se opera. Tror att det var femte året vi var där nu.
Om man ska vara riktigt ärliga så tillhör vi den yngre delen av publiken.....hm. Det är väldigt många pensionisar om man säger så!


Bild från Dalarnastidning fotograf Martin Litens

På slutet blev det ju bara så himla sorgligt så det blev alldeles varmt och blött på kinderna....rena "pretty woman". De hade dessutom arrangerat så himla fint med marschaller på vattnet och när huvudpersonen tog livet av sig så tändes det upp eldar rakt ur vattnet (vet inte hur det gick till men oerhört effektfullt). Då gick det ju bara inte att hålla tillbaka längre....


Bild från www.dalhalla.se fotograf Martin Litens

Mitt tips idag blir därför att göra en tripp till Dalhalla. Vill ni absolut inte se opera så finns det många andra konserter. Defenitivt en upplevelse!!!

Inga kommentarer: