tisdag 23 december 2008

Julen är här!

Jajjemen!

Granen är klädd, paketen inslagna, hemmet (skapligt) städat och maten är inhandlad.

Känner mig inte alltför slut heller vilket kan bero på att jag försökt att vara lite bättre på att vara ute i god tid och till och med lyckats ganska bra.


Dock ringde gubben från stora köpcentret idag och ville ha hjälp. Visst åker jag ner, slåss om en parkeringsplats och tränger mig in på Jula. Vad han skulle köpa....? Ja inga julklappar utan hyllor till garaget som han kände att han behövde.......DEN 23:E DECEMBER!

Men visst smög jag mig ut i verkstan bara en liiiten stund. Skulle bara packa en ugn till.

Jag vill passa på att tacka alla som köpt mina produkter under året. Detta år har varit jätteroligt och verkligen fått mig att vilja satsa mera på keramiken. Min produkt som gått allra bäst är ljuskronorna och till nästa år har jag en hel del nya saker på gång.
En riktigt GOD JUL till er alla!
Mariana

3 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Hahahahaha!

Ja, se karlar!!!!

Här kommer lite info om live writer:
(jag har kopierat min förklaring till Annalunda, hoppas att du inte misstycker men det är lite långt att förklara!

Du undrade om live writer och det är en helt fantastiskt gratistjänst från http://windowslivewriter.spaces.live.com/

Du laddar ner det snabbt och smidigt på samma ställe som man laddar ner t.ex. messenger. Du måste ha en live mailadress dock. T.ex. hotmail.

Programmet laddas ner till din dator så du behöver inte vara uppkopplad när du skriver. Programmet har en hel del väldigt enkla men fina fotoredigeringsmöjligheter så att du kan "hotta" till bilderna genom att skapa ramar, skuggor, texter eller lutning på bilderna.
Det bästa av allt är dock att man kan välja publiceringsdag och tid. Du skriver bara i när du vill att inlägget ska publiceras och så blir det så!!!
Helt otroligt!
Du kan om du vill göra många inlägg på en gång eller hålla att skriva på flera stycken och så bestämmer du själv när och om du vill publicera!
Det innebär ju att man kan blogga trots att man som jag håller på att skura golven! (tar en liten paus nu medan det torkar!)
Om du kollar min blogg så ser du en markant skillnad på bilderna i mina inlägg när jag började med writer.... Nu är jag helt såld!
Hoppas att du har förstått mitt röriga svammel!
hör av dig annars!

Kram Flisan

...Tre rum och kök sa...

Önskar dig en God Jul med allt som hör till!

kram Lina

Hellenshus sa...

Ja ibland kan man undra hur karlar tänker :)
Vad skönt att känna sig färdig och nöjd utan att vara helt slut. Själv var jag tvungen att sänka mina tidigare krav på städning osv. Nu känns det jättebra.

Önskar dig en god fortsättning!
Kram Helen