söndag 6 juli 2008

Min granne.....

heter Helena Eriksson och arbetar som trädgårdsmästare på Bäsna Trädgård. Helena är också florist och hade fått i uppdrag att ordna buketter till ett bröllop som var igår lördag.


Jag var naturligtvis över och tittade på buketterna på morgonen och då tyckte Helena och jag att vi skulle fota litegrann. Jag sprang hem efter kameran och lite keramik och så "arrangerade" vi lite.Buketterna var så tokfina och rosorna helt fantastiska!!

En av tärnbuketterna i keramikkanna


Och så såklart........brudbuketten!!!Grattis till er som gifte er......vilka ni nu är!5 kommentarer:

Lime sa...

Åååå vilka jättefina buketter! Snyggt fotat :-)

Trevlig helg!

Pysselprinsessan sa...

Hej! Detta är mitt första besök här! Vilken härlig blogg och vilka fina saker du visar upp! Jag blev verkligen störtförälskad i dina kronor för värmeljus! Finns det någon möjlighet att få tag på dem i Norrland, typ Umeå!? ;)

Kramar

Guldkant På Livet sa...

Fantastiskt vackra och romantiska buketter din vän Helena gjort! Och vilken fin butik ni har på Slaggatan,.med så mycket vackert som du har tillverkat, ska kika in ngn gång vid tillfälle, ha en skön sommar! Mari.

Philura sa...

Så fina buketter! Tycker om dina keramikalster JÄTTEMYCKET, har varit in på Norrgården och spanat :). Börjar jobba igen efter semester nu på måndag...ska nog ta mig till en tur till Blå Snigel eftersom jag jobbar i Falun. Få se om tiden räcker till, jobbar till 17 varje dag...
Ha det gott!

Vävra Keramik sa...

Hej- nu kan du tävla om ett av mina alster på min blogg...