lördag 12 juli 2008

Trött fotbollsmorsa och lite nytt i köket

Ja så var då äntligen Dalecarlia över för oss (detta år iallafall). Dalecarlia är en stor fotbollsturnering som hålls varje år här i Borlänge för barn upp t.o.m. 16år. Som mamma till två fotbollstokiga barn blir det en hel del att göra. Schemat i år innehöll invigning, 13st matcher, en grillkväll med ena laget hemma hos oss och två arbetspass på skolor. Visst blir det lite mycket ibland men sanningen är också att det är jättekul (förutom arbetspassen....hihi)


Mina två bollförande barn (spelandes för olika klubbar dessutom men randiga båda två)


Grattis till era fina resultat mina älsklingar!Jag var även ner till Norrgården och levererade några svarta ljuskronor och det är ju så svårt att vara i den affären utan att det "råkar" slinka med något hem...såå det bidde ett nytt bord till köket. Och sen "råkade jag köpa ljuslyktorna och den svarta hinken på Lavendel&Romantik också.... är det inte konstigt hur man kan snava med plånboken ibland *L*


Tja så här blev det iallafall när jag fått ställt upp det hemma.Nu far jag iväg till Värmland på saltbränningskurs i en vecka. Saltbränning är en speciell form av keramikbränning som jag tänkte återkomma med ett inlägg om så småningom.

Tack alla som är här och tittar in och tack även ni som lämnar kommentarer. Det är verkligen jättekul att läsa.

Må solen lysa på er nästa vecka!!!

3 kommentarer:

Anna-karin sa...

Jag är sååå avis på dig och saltkursen. Toppmata dig med inspiration och kom hem å berätta. Ha det så underbart.
//Anna-karin

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Åh hoppas du får det bra i Värmland ocg att vädret blir bra! Vilka fina saker du "råkade springa över med plånboken"...känner igen det där...*s*

Underbara buketter visar du också nedan...skönt att dalecarlia är över för er som är med...rolig, men skönt kan jag tänka mig!

Tack också för dina gulliga ord hos mig!

Kram Linda

Lime sa...

Åååå, så du har roat dig på Sportfältet förra veckan.... Fler av mina kompisar var också där med sina eller andras barn.

Själva lämnade vi fotbollsmeckat för en husvagnstripp till Roslagen. Härligt!

Trevligt att se att du levererat till Norrgården igen :-) och hoppas vi får se liter mer av dina eventuella nya kunskaper från Värmlandskursen.

Ha de gott!