fredag 27 juni 2008

Shoppat spegel och tack till Lime!

Det är så roligt att flera tyckt om mina nya ljuslyktor som är formade som kronor! Buskul tycker jag!!

Satte kaffet i halsen när jag häromdagen satt och surfade runt lite på de bloggar jag själv besöker när jag kom till lantlivet och där såg bilder på min egen keramik Tack snälla Lime för det fina reportaget och de fina bilderna du tagit!!!! Gå gärna in på hennes mysiga blogg och kolla (det brukar jag göra) hihi. Hon finns även bland mina länkar.

Jag åkte förbi Säter häromdagen och slank in en butik och kunde inte motså denna spegel! Jag skulle ha en tavla att hänga ovanför soffan men det bidde inte det....hoppsan!

Det var svårt att få en bra bild på den men jag jobbar på det här med att få till bilderna....blir lite avis när jag tittar runt på andra bloggar med så fina arrangemang och bilder. Jag har ju fått en "riktig" kamera när jag fyllde så jag antar att det måste vara någe annat fel....hmm

Jag hoppas att mina barns skyddsänglar tycker om den nya spegeln i deras rum. Min dotter brukar tycka om att dessa står i fönstret. Kanske vakar dom över oss.....shit jag har nog druckit lite för mycket rött vin ikväll när jag sitter och skriver. HAHA!

Ha de gott allihopa nu tar jag gonatt!!


5 kommentarer:

Maecena sa...

Jag blev också så glad när jag gick in på Limes blogg och såg alla trevliga kommentarer om din keramik. Hm..ett par ljuskronor skulle göra sig fint hemma hos oss en ljum kväll på altanen. Ser framför mig hur vi sitter och läppjar på ett glas vin då mörkret lägger sig och på bordet lyser ljuskronorna med sin vänliga värme.
Kramar från din stolta mamma

majsan shabby chic sa...

Du gör ju helt underbara saker...älskar både kannan och även allt det andra...SÅ himla snyggt Kram/Majsan

Hellenshus sa...

Jag har också köpt mig en lykta. Den är så fin och jag blev så nöjd.

Ha det så gott!
Kram Helen

Guldkant På Livet sa...

Ha, ha lite rödvin får en på bättre tankar... underbar keramik du gör, gillar verkligen dina kannor och de där stora temuggarna. Mycket snyggt. Tack för din rara kommentar! Mari. ( å ja, såg Limes fina bilder på dina vackra alster!)

Anonym sa...

Jisses vad duktig du är... kul att jag hittat hit :) Kommer snart igen! Kram kram